Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Nationale jeugdleiders(trainings)dag

  • Martijn Haaijer

    Aanstaande zondag organiseert het jeugdleidersnetwerk van de VPE een speciale conferentie voor jeugdleiders. Kent Hulbert is de hoofdspreker tijdens dit evenement. Kent heeft tientallen jaren ervaring als jeugdwerker en geeft momenteel leiding aan Youth Alive, een grote jeugdbeweging in de Verenigde Staten. Hij is een inspirerend spreker met een hart voor (jonge) leiders. De band B-LOADED zal de aanbidding en lofprijs verzorgen. (http://www.christelijkpodium.nl/database/artiest.aspx?artiestID=1505)

    Deze conferentie wordt dus gehouden op zondag 25 juni in Hilversum in het gebouw van Hilversum International Christian Center (Neuweg 148) en begint om 14:00 uur en duurt tot uiterlijk 18:00 uur. Vervolgens is er de mogelijkheid om samen te eten (pizza of shoarma). De toegang tot deze conferentie is gratis. Wel wordt er een collecte opgehaald om de gemaakte kosten te dekken.

    Graag willen wij alle jeugdleiders, jonge leiders en zij die de roeping hebben een leider te worden uitnodigen voor deze conferentie. Aanmelden kan bij Wilbert de Goei via info@jeugdleiders.nl

    Mocht jij geen jeugdleider of jonge leider zijn, wil je deze e-mail dan doorsturen naar anderen in je omgeving? Mocht je wél een jeugdleider of jonge leider zijn, dan mag je uiteraard deze e-mail ook doorsturen!

    Voor meer informatie, zie http://www.vpe.nl/index.php?option=com_events&task=view_detail&Itemid=75&agid=85&year=2006&month=06&day=25

    Aan deze conferentie werken naast het VPE Jeugdleidersnetwerk en HICC ook Stichting Teen Challenge Nederland en Stichting Alive mee.

    Met vriendelijke groet,

    Sebastiaan van Wessem

    Algemeen secretaris VPE

    www.vpe.nl

    www.vanwessem.info

    Skype: sebastiaan777

  • Martijn Haaijer

    Als je meer info over de band wil ga dan naar www.b-loaded.com

  • eva

    Jullie bedoelen waarschijnlijk Be Reloaded. dus b-reloaded.

    Right?

    Tenzij je het over veel geld heb. Dan is het wel be loaded.

    Vraag het maar aan een Amerikaan.