Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Trainingsevent speciaal voor jeugdkerkleiders

  • Youth for Christ

    Youth for Christ Trainingsevent

    Youth for Christ Nederland organiseert op 26 september het Trainingsevent in Woerden voor iedereen die een hart heeft voor jeugdwerk. Er is een speciaal programma voor (voormalig) jeugdkerkleiders. Vanaf 2000 zijn honderden jeugdkerken gestart, die werden bezocht door meer dan 25.000 jongeren. Een enorm succes, toch zijn veel jeugdkerken gestopt. Maar wat doe je na de jeugdkerk? En hoe hou je het ploeteren vol? Kom op 26 september naar het Trainingsevent 2009 in Woerden en ontdek het! Youth for Christ biedt daar workshops rond jongerencultuur en jongerenwerk als pioniersplaats. Thema is dit jaar ‘Slow down…’.

    Naast het jeugdkerkprogramma zijn er basis- en gevorderde trainingen voor Rock Solid, Solid Friends, Youth Alpha, Rock Steady, the Art of Connecting en ‘Waarom Jezus? Voor Jou’. Daarnaast zijn er meer dan 25 workshops over bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen in de kerk, praten over seks met tieners, de waarheid vertellen in een multireligieus land en jongeren met een rugzakje. Voorgangers en ouderlingen kunnen het programma over jongerenpastoraat, jongerencultuur en het opzetten van jeugdbeleid volgen. Voor meer informatie en aanmelden (verplicht): www.yfc.nl.

    Praktisch

    26 september 2009

    9:30 – 17:00

    Minkema College Woerden

    GRATIS!

  • Lou

    Jongeren met een rug zakje?????

    WS een overload aan gebrekkige opvoeding door kerkouders????

    pvv strekking,,, waarheid vertellen in een multie bla blabla

    Lou