Wat doen we met de Erfenis?

Het televisieprogramma Van de verdeling van alle erfenissen loopt 30% uit op een ruzie. Steeds meer mensen zetten daarom al vooraf op papier naar wie de (emotioneel) waardevolle spullen toe moeten gaan na hun overlijden.

In het programma

‘Wat Doen We Met De Erfenis?’ (EO) helpen we om deze (emotioneel) waardevolle spullen alvast te verdelen en/of deze verdeling vast te leggen in een testament. Altijd al eens willen weten wat die oude vaas, of het horloge van opa waard is? Er komt ook een taxateur langs om de uitgekozen spullen te taxeren. Wij zoeken Een familie die hun waardevolle spullen wil vastleggen, de reden hiervoor kan van alles zijn. De leeftijd van de persoon of het echtpaar is niet belangrijk, wel dat hij/zij kinderen heeft/hebben.

Extra

informatie De opnames vinden plaats tussen mei en september 2009 (in overleg). In het tv-programma gaat het niet over het banksaldo of onroerend goed,

maar juist over de persoonlijke spullen met een emotionele waarde. Niet de hele erfenis hoeft in beeld getoond te worden. Het daadwerkelijke opmaken van het testament komt niet in beeld en hierbij kunnen alsnog andere zaken worden toegevoegd. Als één of meerdere van de (klein)kinderen niet mee wil werken aan het programma, hoeft dat geen probleem te zijn.

Uitzending

‘Wat Doen We Met De Erfenis?’ zal in het najaar van 2009 worden uitgezonden door de EO op Nederland 1. De presentatie van het programma is in handen van Marion Lutke.

Skyhigh TV

SkyHighTV is een onafhankelijk televisieproductiebedrijf. De programma’s van SkyHighTV laten zich het beste omschrijven als betrokken, intens en menselijk. Goede voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld ‘Over Mijn Lijk’ (BNN), ‘Ik Mis Je en ‘Het Familiediner’ (EO). Voor meer informatie over onze programma’s kunt u kijken op onze website (www.skyhightv.nl)

Contact

Heeft u interesse, of kent u iemand die interesse heeft? Of wilt u misschien meer informatie? Wij zijn te bereiken via 035-6251025 of via deerfenis@eo.nl.