World Vision zoekt vrijwilligers

voor concerten

Bekende Nederlandse gospelartiesten zoals Ralph van Manen, Kees Kraayenoord en Stonewashed staan óók achter het sponsorprogramma van World Vision, de manier om een kind een toekomst te geven.

Wij zoeken daarom vrijwilligers voor concerten en evenementen!

Wat vraagt World Vision van je:

- gemiddeld 1x dagdeel (meestal een avond) per maand beschikbaar.

- 20 jaar of ouder

- christen

- enthousiast over het werk van World Vision en wil graag betrokken raken

- representatief en in staat om een motiverend gesprek te voeren met mogelijke sponsorouders (na introductieavond)

- praktisch, initiatiefrijk, nauwkeurig en flexibel.

Wat biedt World Vision je

- betrokkenheid bij het werk van World Vision

- voldoening doordat je mogelijkheden geeft aan kind dmv het sponsorprogramma

- gratis naar concerten en evenementen

- vergoeding van reiskosten

Wil jij je graag op deze manier inzetten voor het werk van World Vision, meld je dan en vraag het inschrijfformulier aan via telefoon of e-mail. Je ontvangt dan ook de uitnodiging voor de introductieavond op 13 september a.s..

Namens World Vision Nederland

Anthea van den Berg-Koopman

t. 033-4643444

info@worldvision.nl

www.worldvision.nl

—————————————————–

Over World Vision

Toekomst voor een kind

Elke drie seconden sterft er in de derde wereld een kind door gebrek aan water, medische zorg, onderdak of voedsel. Ons hart gaat uit naar die kinderen.

World Vision, een van de grootste particuliere ontwikkelingsorganisaties ter wereld, wil deze kinderen helpen door hen te voorzien van schoon water, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving. Op deze manier kan ieder kind zich fysiek, sociaal en mentaal verder ontwikkelen. Hiervoor werken we nauw samen met de mensen ter plaatse totdat zij zelfstandig verder kunnen.

Wij zijn christelijk geïnspireerd en willen kinderen en hun families helpen zonder onderscheid te maken naar geloof, ras of politieke overtuiging.

World Vision werkt nauw samen met organisaties van de Verenigde Naties, waaronder Unicef, het WereldVoedselProgramma en de Wereldbank.

World Vision is houder van het CBF-keur voor verantwoorde fondsenwerving en ?besteding. Dit betekent onder meer dat van de geworven gelden niet meer dan 25% mag worden besteed aan fondsenwerving.